Wij zijn specialist in het werven van hoveniers en groenvoorzieners, we leiden mensen op en houden de administratie voor personeel bij in de groene sector. Het is ons doel om een bijdrage te leveren aan de innovatie van de branche en het sociale aspect hoog te houden. Denk je er over een baan als hovenier of groenvoorziener te gaan doen? Lees dan verder.

Het Groen Werkt is VCU, NEN en SNA gecertificeerd en werkt al jaren samen met diverse ketenpartners.

Alle banen in het groen vind je bij Het Groen Werkt!

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?

Vacatures

Het Groen Werkt heeft een breed aanbod van vacatures voor werkzoekende hoveniers en groenvoorzieners. Jouw talent moet op de juiste plek ingezet worden en wij helpen je met het vinden van groen bedrijven. Je gaat bij je nieuwe werkgever aan de slag volgens de cao hoveniers 2019 en verdient het juiste hovenierssalaris. Het Groen Werkt voorziet jou van werk met baangarantie. Ben je gepassioneerd om hovenier te worden maar heb je nog geen ervaring? Volg dan één van onze opleidingen en word hovenier of groenvoorziener.

Ben je op zoek naar vacatures in het groen voor hovenier of groenvoorziener? Bekijk onze groen vacatures en solliciteer direct. Wij zorgen voor een introductie bij het betreffende bedrijf.

Het groen werkt

De opleiding tot hovenier of groenvoorziener

Tijdens de opleiding van Het Groen Werkt doe je veel praktijkervaring op en je spijkert je theoretische kennis wekelijks bij. We bieden twee opleidingen aan: de BBL-opleiding en de avondopleiding. Allebei de opleidingen worden gefaciliteerd door professionals uit het werkveld. Je ontvangt relevante certificaten en je doet veel werkervaring op. Na de afronding van je opleiding heb je 100% baangarantie.

Wil je een van de opleiding tot hovenier of groenvoorziener volgen? Vraag nu meer informatie aan en we nemen contact met je op.