Het volgen van een BBL-opleiding tot hovenier heeft veel voordelen en één daarvan is dat je tijdens je opleiding al vier dagen bij een hoveniersbedrijf aan de slag gaat. Maar voor je daaraan begint moet je eerst een geschikt bedrijf vinden dat bij je past. Het Groen Werkt biedt niet alleen hovenier vacatures aan, maar ook BBL-hovenier vacatures.

De dienstverlening van Het Groen Werkt bestaat uit het werven, selecteren en opleiden van personeel. We kijken hierbij niet alleen naar de juiste papieren, maar ook naar de houding, motivatie en inzet die (potentiële) vakmensen te bieden hebben. Daarnaast hebben we nauw contact met veel verschillende bedrijven in de groene sector. Zij werken met ons samen om BBL’ers een goede leer/werk omgeving te bieden. Wil jij BBL-hovenier worden? Neem dan direct contact met ons op!

Vragen over de opleiding tot hovenier?

BBL-hovenier vacatures: hier vind je ze!

Het Groen Werkt heeft veel connecties met bedrijven die BBL-hoveniers in dienst hebben. Dit komt doordat Het Groen Werkt zelf verschillende hoveniersopleidingen aanbiedt. Wij zijn blij dat we startende hoveniers op deze manier kunnen helpen aan het begin van hun carrière.

Vind je geen passende BBL-vacature op onze website? Neem dan contact met ons op en we helpen je persoonlijk met het zoeken van een passende vacature.

BBL hovenier vacatures
BBL-hovenier

Werkplekken

Tussen de vacatures op onze pagina kom je dus regelmatig vacatures voor een BBL-hoveniersfunctie tegen.

Ben je benieuwd of Het Groen Werkt een geschikte BBL-functie voor jou heeft? Bekijk onze vacaturepagina dan eens. Ons aanbod is gericht op een bepaalde regio in het land. De meeste vacatures die je tegenkomt zijn gericht op werkplekken in Zeeland, Zuid-Holland, Brabant en Limburg.

Ben jij BBL-hovenier en wil je hulp bij het vinden van de juiste werkplek? Neem dan contact met ons op.