Wij van Het Groen Werkt (groen uitzendbureau) helpen jou om je carrière in het groen een boost te geven! Of je nu een startersfunctie, een kaderfunctie of een doorgroeimogelijkheid zoekt. Het Groen Werkt verbindt jou met het juiste bedrijf. Het Groen Werkt is

Je bent op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie in het groen? Misschien is de functie calculator/werkvoorbereider dé perfecte functie voor jou. Ben je op zoek naar andere banen in het groen, zoals boomverzorger vacature of een groenvoorziening vacature? Je vindt alle vacatures in het groen op onze vacaturepagina.

Alle banen in het groen vind je bij Het Groen Werkt!

Wat zijn de werzkaamheden?

Als calculator/werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de organisatie, inkoop en voorbereiding van de projecten. Binnen deze functie werk je aan verschillende projecten binnen een breed spectrum; het échte hovenierswerk, aanleg en onderhoud, groenvoorziening en cultuurtechnische werkzaamheden komen voorbij. Elk project is anders en dat is precies wat dit werk zo leuk en afwisselend maakt. In deze functie zijn er mooie ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat verwachten we van een calculator/werkvoorbereider

We verwachten dat je een goede teamplayer bent. Je werkt namelijk nauw samen met de eigenaar en de klanten. Je hebt de communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift. Onder stress blijf je accuraat en gefocust want ook onder druk geef jij gas bij. Je ziet kansen en hebt een open blik. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je trots bent op je werkzaamheden en projecten waarbij je hebt geholpen. Tot slot heb je een relevante mbo/hbo-opleiding of relevante werkopleiding.

Ik wil calculator/werkvoorbereider worden

Hebben we je enthousiast gemaakt over deze functie? We hebben regelmatig leuke vacatures voor calculator/werkvoorbereider beschikbaar. Schrijf je nu in op onze website en ontvang alle vacatures voor calculator/werkvoorbereider direct in je mailbox!

Bekijk de vacatures die het beste bij jou passen!