Wij van Het Groen Werkt helpen jou om je carrière in het groen een boost te geven! Of je nu een startersfunctie, een kaderfunctie of een doorgroeimogelijkheid zoekt. Het Groen Werkt verbindt jou met het juiste bedrijf.

Je bent op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie in het groen? Misschien is de functie calculator/werkvoorbereider dé perfecte functie voor jou.

Wat zijn de werkaamheden?

Als calculator/werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de organisatie, inkoop en voorbereiding van de projecten. Binnen deze functie werk je aan verschillende projecten binnen een breed spectrum; het échte hovenierswerk, aanleg en onderhoud, groenvoorziening en cultuurtechnische werkzaamheden komen voorbij. Elk project is anders en dat is precies wat dit werk zo leuk en afwisselend maakt. In deze functie zijn er mooie ontwikkelingsmogelijkheden.

Ik wil calculator/werkvoorbereider worden

Hebben we je enthousiast gemaakt over deze functie? We hebben regelmatig leuke vacatures voor calculator/werkvoorbereider beschikbaar dus bekijk direct onze vacatures!

Wat verwachten we van een calculator/werkvoorbereider

We verwachten dat je een goede teamplayer bent. Je werkt namelijk nauw samen met de eigenaar en de klanten. Je hebt de communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift. Onder stress blijf je accuraat en gefocust want ook onder druk geef jij gas bij. Je ziet kansen en hebt een open blik. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je trots bent op je werkzaamheden en projecten waarbij je hebt geholpen. Tot slot heb je een relevante mbo/hbo-opleiding of relevante werkopleiding.

calculator/werkvoorbereider
Calculator/werkvoorbereider