Het Groen Werkt is het groen uitzendbureau voor talent, bedrijfsleven en overheid. Bij het werven, selecteren en opleiden van personeel kijken we niet alleen naar de juiste papieren, maar vinden we ook de houding, inzet en motivatie van onze vakmensen belangrijk.

Daarnaast bieden we ook outplacement-ondersteuning en nemen we de loonadministratie uit handen. We nemen een centrale rol in binnen de hoveniers- en groenvoorzieningsbranche en hechten veel waarde aan innovatie en het sociale aspect. We vertellen u graag meer over onze werkzaamheden als groen uitzendbureau.

Werving en selectie

Bij Het Groen Werkt zetten we ons in om ervoor te zorgen dat talent en bedrijven elkaar weten te vinden. Als groen uitzendbureau verbinden we werkzoekenden met werkgevers. Dit doen we door centraal in de sector te staan en overzichtelijk te laten zien welke vraag en aanbod er actueel is. Opzoek naar nieuw talent? Meld een vacature aan. Opzoek naar werk? Kijk dan eens bij onze vacatures!

opleiding hovenier

Outplacement

Wanneer een werkgever een werknemer niet langer in dienst wil of kan houden, kan deze kiezen voor outplacement. Dit is bijvoorbeeld handig bij seizoenswerk of een reorganisatie. De werkgever denkt bij outplacement mee bij het vinden van een nieuwe baan. Het voordeel daarvan is dat de werkgever op een nette manier afscheid kan nemen van een werknemer. En de werknemer heeft sneller een nieuwe baan. Als groen uitzendbureau kunnen we bij Het Groen Werkt ondersteuning bieden en advies geven bij outplacement.

Loonadministratie

Als groen uitzendbureau bieden we ondersteuning bij de loonadministratie. We zien dat er in de praktijk diverse ingewikkelde vraagstukken kunnen ontstaan. Onze specialisten op juridisch en administratief gebied zijn op de hoogte van wet- en regelgeving, subsidieregelingen en cao-toepassingen. We bieden meerdere pakketten aan, zodat u altijd een pakket kan kiezen dat bij u past. Lees meer over de ondersteuning die wij bieden bij loonadministratie.

 

avondopleiding hovenier

Re-integratie en opleidingen

Het kan door allerlei omstandigheden gebeuren dat iemand een tijdje zonder werk heeft gezeten. Als groen uitzendbureau zijn we ervan overtuigd dat, wanneer de motivatie er is, iedereen de kans moet krijgen om hun talenten te ontwikkelen. In de groene sector hebben veel bedrijven te weinig medewerkers tot hun beschikking. Door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven, kunnen andere medewerkers zich verder specialiseren en ontwikkelen. Als groen uitzendbureau werken we samen met lokale opleiders en overheden en kunnen we daardoor een scholingstraject op maat aanbieden. Met ons re-integratie traject willen we zoveel mogelijk mensen op een duurzame manier aan het werk krijgen en houden.