Ben je op zoek naar een baan als hovenier in Breda? Vind alle geschikte banen in het groen via Het Groen Werkt! Wij zijn specialist in het werven van hoveniers, het opleiden van mensen en het bijhouden van de administratie voor personeel. Onze organisatie is VCU, NEN en SNA gecertificeerd en we werken al jaren samen met diverse ketenpartners. 

Ben jij op zoek naar een hoveniersbaan in of rondom Breda? Wij helpen je met het vinden van de perfecte baan in de groensector! Zoek je een baan als zelfstandig hovenier, meewerkend hovenier, zelfstandig groenvoorziener, voorman groot groen of projectleider? Zoek dan niet verder! Je vindt alle groene vacatures op deze website.

Ontvang vacatures in Breda direct in je mailbox!

Onze vacatures voor hovenier Breda

Ons aanbod van vacatures voor werkzoekende hoveniers in Breda is zeer uitgebreid. We ondersteunen je graag in het vinden van een werkplek die bij jou past. Je kan ervan uit gaan dat je bij een hoveniersbedrijf komt te werken dat handelt vanuit de huidige cao en dat je het juiste hovenierssalaris uitbetaald krijgt.

Zoek je een baan als hovenier of groenvoorziener in de omgeving Breda? Bekijk onze vacatures in Breda en solliciteer via onze website. Wij introduceren je eventueel bij het betreffende bedrijf.

opleiding hovenier

Volg de opleiding tot hovenier!

Wil jij aan de slag als hovenier, maar heb je nog geen ervaring? Via Het Groen Werkt volg je verschillende opleidingen tot hovenier.

Tijdens de opleidingen van Het Groen Werkt ben je veel in de praktijk bezig, maar leer je ook alles over de theorie van het vak. We bieden de opleidingen aan in samenwerking met Stichting Tri. De opleidingen die je kunt volgen zijn: de BBL-opleiding en de avondopleiding.  Beiden opleidingen worden gefaciliteerd door professionals uit de hoveniersbranche. Tijdens je opleiding kun je ook relevante extra certificaten behalen. Na je opleiding heb je 100% kans op een baan.

Wil je meer weten over de opleidingen tot hovenier? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.