Op zoek naar hovenier vacatures in Rotterdam? Zoek dan niet verder! Met meer dan 400 openstaande vacatures heeft Het Groen Werkt de baan die jij zoekt. Ook in de regio Rotterdam kunnen wij jou verbinden met het juiste hoveniersbedrijf! Via onderstaande button kom je direct bij ons aanbod.

Groeien in je groene carrière? Meld je bij ons aan!

Bij Het Groen Werkt streven wij ernaar om jou het maximale uit je groene carrière te laten halen. Dit geldt voor beginnende hoveniers, vakbekwame hoveniers, maar ook voor mensen die nog helemaal niet zijn gestart als hovenier. Wij kijken graag naar de kansen en mogelijkheden voor jou in de groene sector. Heb je nog geen papieren? Geen probleem! Bij ons kun je op twee manieren een werken-en-leren traject volgen: de BBL opleiding en de avondopleiding.

hovenier-vacatures-rotterdam

Heb je al wel ervaring in het vak, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook dan gaan wij kijken bij welk bedrijf in jouw regio de beste kansen liggen. Wij verbinden jou altijd met het juiste bedrijf. Door ons zeer brede netwerk in de regio Rotterdam kunnen wij altijd een hoveniersbedrijf vinden wat bij jou past. Bekijk hier al onze hovenier vacatures in Rotterdam.

Over ons

Het Groen Werkt is hét groene uitvoeringsbureau voor talent, bedrijfsleven en de overheid! Onze dienstverlening bestaat uit het werven, selecteren en opleiden van personeel. Hierbij kijken wij niet enkel naar de juiste papieren, maar ook naar de motivatie, houding en inzet die (potentiele) vakmensen te bieden hebben. Naast de werving, selectie en opleiding nemen we de loonadministratie uit handen en bieden we outplacement-ondersteuning aan. Wij willen alles op het gebied van personeel tot in de puntjes verzorgen.

Het Groen Werkt is hét groene uitvoeringsbureau voor talent, bedrijfsleven en overheid!

Bekijk onze social media

Wil jij op de hoogte blijven van belangrijk nieuws in de groensector, altijd de laatste vacatures als eerste zien en geïnspireerd raken met groene ideeën? Neem dan eens een kijkje op onze social media kanalen: Facebook, Instagram, LinkedIn én YouTube. We zien je daar!