Op deze pagina lees je al het laatste nieuws rondom Het Groen Werkt en de groene sector. Van interviews met groene vakprofessionals tot aan relevante ontwikkelingen binnen de sector. Wij houden jou op de hoogte! 

  • Alles
  • Informatie
  • Interviews
  • Nieuws

Maak kennis met Teklesenbet!

Vandaag maken we kennis met Teklesenbet. Met veel plezier aan het werk in het groen via Het Groen Werkt en Donker Groep. Lees hier zijn verhaal!  Even voorstellen… Goedendag allemaal, mijn naam is Teklesenbet Russom. Ik ben 32 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Eritrea. In 2015 ben ik naar Nederland gekomen, hier heb ik […]

Weet jij waar je recht op hebt?

De nieuwe CAO voor de hovenierssector ligt al enige tijd klaar. Nu kunnen wij ons voorstellen dat dit aan je voorbij is gegaan of dat je er blind op vertrouwd dat jouw werkgever alles op orde heeft. Maar toch is het belangrijk dat óók jij als werknemer precies weet waar je recht op hebt. Het […]

Interview Martijn de Groot

Het Brabantse familiebedrijf De Groot Tuinen & Hoveniers heeft jarenlange ervaring met de aanleg van de meest uiteenlopende tuinen. Wij spraken oprichter Martijn de Groot om meer te weten te komen over zijn bedrijf en visie op het huidige tekort aan (vakbekwaam) personeel.

Van bakker naar hovenier: Frank deed het met succes!

Omscholen tot hovenier? Lees hier het verhaal van Frank. Via Het Groen Werkt van (banket)bakker naar hovenier. Nu rechtstreeks in dienst bij De Groot Tuinen in Etten-Leur!

ABU Certificering HGW

Het Groen Werkt ia aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Met deze certificering heeft zowel de opdrachtgever als de werkzoekende de zekerheid van kwaliteit.

Loonsverhoging CAO Hoveniers per 1 maart 2021

Per 1 maart 2021 gaat de structurele loonsverhoging in van 1% bij het CAO Hoveniersbedrijven.

Het Groen Werkt zoekt versterking!

In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een complete aanbieder van personeelsdiensten binnen de groensector. Daarmee hebben we een gezonde groei meegemaakt en zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om aan ons team toe te voegen.

Een direct dienstverband bij Krinkels!

In het najaar van 2019 zijn we in contact gekomen met Toon. Hij is op dat moment 37 jaar oud en is van plan om een carrièreswitch te gaan maken.