Gebaseerd op 105 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5

Check het hier!

Salaris meewerkend voorman

Het Groen Werkt biedt vacatures en opleidingen aan binnen de groene sector. Een meewerkend voorman werkt in de groene sector en begeleidt en werkt mee met het aanleggen en onderhouden van tuinen. Maar wat is het salaris van een meewerkend voorman? Op deze vraag vind je hier het antwoord.

Een meewerkend voorman is de persoon die de verantwoordelijkheid heeft tijdens het aanleggen en onderhouden van tuinen, plantsoenen en parken.

Salaris meewerkend voorman

Wat je als hovenier verdient is afhankelijk van de functie die je vervult.

In dit geval zijn wij uitgegaan van het basisloon per functie vanuit de cao om je een goede indicatie te geven van wat je kunt verdienen bij een hoveniersbedrijf.

Je ervaring en kennis zorgen ervoor dat je betere arbeidsvoorwaarden krijgt.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BBL-opleiding

Lijkt de functie als meewerkend voorman jou wel iets, maar heb je geen diploma waarmee je in de groene sector kunt werken? Volg dan onze BBL- of avondopleiding. Je volgt dan één dag of avond lessen en de overige dagen werk je bij een hoveniersbedrijf. In deze periode ben je een BBL-hovenier en verdien je niet hetzelfde als een meewerkend voorman. Wat je dan wel verdient lees je op onze pagina: BBL-hovenier: salaris.

Twijfel je nog of je als hovenier wilt gaan werken? Wacht niet langer, want de mogelijkheden binnen de sector zijn groot wegens het personeelstekort. Je baangarantie is dus erg groot!

Heb je al een hoveniersopleiding afgerond en zoek je naar een baan als meewerkend voorman? Bezoek dan onze vacaturepagina eens.

Kennismaken?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!