Het Groen Werkt brengt bedrijven en vakmensen in de groensector bij elkaar. Vind een geschikte vacature of laat je opleiden tot hovenier.

De werving van geschikte hoveniers, het opleiden van mensen en het bijhouden van de administratie voor personeel in de groene sector; wij zijn dé specialist. Het Groen Werkt neemt een centrale rol in binnen de hoveniers- en groenvoorzieningsbranche. We willen deze sector graag innoveren en anderzijds het sociale aspect hoog houden.

Het Groen Werkt is VCU, NEN en SNA gecertificeerd en werkt samen met diverse ketenpartners.

Bekijk al onze vacatures voor hoveniers, boomverzorging en groenvoorziening

Werken en leren

Veel praktijkervaring opdoen en je theoretische kennis wekelijks bijspijkeren. Het is de perfecte combinatie als je je wilt laten opleiden tot hovenier. Bij Het Groen Werkt bieden we twee opleidingen aan: de BBL-opleiding en de avondopleiding.

Bij beide opleidingen krijg je les van professionals uit het werkveld, ontvang je relevante certificaten en doe je veel werkervaring op. Na het afronden van je opleiding heb je 100% baangarantie.

Het groen werkt
Het groen werkt

Vacatures Het Groen Werkt

Wij verbinden werkzoekende hoveniers en groenvoorzieners met geschikte werkgevers. Talent moet gebruikt worden en wij zetten het met succes in. Je werkt volgens de cao hoveniers 2019 en ontvangt het juiste hovenierssalaris. Daarnaast zorgen we voor werk met baangarantie en helpen we jou de beste baan te vinden.

Wil je graag hovenier worden maar heb je nog geen ervaring? Volg dan één van onze opleidingen en word een echte vakman!

Ben je op zoek naar een geschikte hovenier vacature? Bekijk onze vacatures hier en solliciteer direct. Wij kunnen eventueel voor een introductie zorgen bij het betreffende bedrijf.