Als hovenier heb je een veelzijdige baan. Met je groene vingers kom je voor veel verschillende opdrachten te staan en dat maakt het werk leuk en uitdagend. Bij Het Groen Werkt bieden we dan ook een grote variatie aan werkplekken voor een hovenier.

Alle groene vacatures vind je bij Het Groen Werkt.

Vind jouw functie

Als je tussen onze vacatures zoekt, kom je er al snel achter dat wij onze vacatures rangschikken onder bepaalde functies. Je kunt bijvoorbeeld zoeken onder de functie hovenier, waar veel vraag is naar ervaren (voorman) hoveniers. Je vindt hier ook werkplekken voor een BBL-hovenier.

Naast hovenier zijn er ook plekken te vinden voor boomverzorging of groenvoorziening. Hier vind je vacatures voor bijvoorbeeld boomverzorger, boomtechnisch adviseur en groenvoorziener. Bekijk ook eens het kopje ‘overig’ bij de vacatures, je vindt hier altijd verrassende werkplekken voor een hovenier.

Ontvang interessante vacatures direct in je mailbox!

Vacatures voor hoveniers

We raden je aan om de vacatures eens rustig te bekijken en te ontdekken welke werkplekken Het Groen Werkt allemaal aanbiedt.

Heb je vragen over Het Groen Werkt of over bepaalde werkplekken voor een hovenier? Wil je meer weten over de opleidingen die wij te bieden hebben of wat het vak van hovenier precies inhoudt? Neem dan gerust contact met ons op.

werkplekken hovenier