Let op: dit is een eenmalig bericht op basis van jouw deelname aan onze winactie.

Vorige maand heb jij op De Groene Sector Vakbeurs meegedaan aan onze winactie: ‘Raad het gewicht van de kruiwagen en maak kans op een bouwradio!’ Lees hier of jij de gelukkige winnaar bent!

Werken in het groen is nóg leuker onder het genot van lekkere muziek! Is de Makita Bouwradio binnenkort van jou? Bekijk snel onderstaande video!

 

Niet gewonnen? Jammer! Ontdek hier meer over Het Groen Werkt

Hè, wat balen zeg! Toch laten wij een groene vaktopper als jij niet geheel met lege handen achter. Je bent namelijk bij deze op onze website gekomen. Misschien heb je op de Groene Sector Vakbeurs al kennis gemaakt met onze collega’s, diensten en onze missie. Desondanks vertellen we jou graag meer over onze organisatie. Kort gezegd zijn wij dé specialist als het gaat om de werving, opleiding en administratie van personeel in de groene sector. Wellicht kunnen wij dus nog wat voor jou betekenen!

Landelijk meer dan 400 groene vacatures!

Bij Het Groen Werkt hebben wij door het hele land meer dan 400 vacatures open staan. Wij vinden dus áltijd de groene baan die bij jou past! Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij ervoor zorgen dat jij met plezier aan de slag gaat in de groene sector. Hoe wij dit doen? Bekijk onze diensten en ontdek of wij jou verder kunnen helpen.

Zoals gezegd: van Limburg tot aan Groningen, alle vacatures in het groen zijn te vinden op onze website! Klik op onderstaande button om direct ons vacature aanbod te bekijken. Staat de vacature die jij zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons via sollicitatie@hetgroenwerkt.nl. Wij gaan graag voor jou aan de slag om de baan te vinden die bij jou past.

Wil jij werken en leren tegelijk?

werken-en-leren

Wil jij gaan werken in het groen en tegelijkertijd leren? Het Groen Werkt helpt mensen die gemotiveerd zijn graag met het verkennen en benutten van hun talent! Dit doen wij onder andere door ons unieke opleidingstraject met Stichting TRI.

Er zijn twee manieren om een werken-en-leren traject te volgen via Het Groen Werkt: De BBL opleiding en de avondopleiding. Door de unieke combinatie en hoge kwaliteit bieden wij een 100% baangarantie. Na het succesvol afronden van de opleiding ben je verzekerd van werk!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Het Groen Werkt. In onze maandelijkse nieuwbrief delen we regelmatig nieuwe vacatures en blijf je op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de groene sector. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

    Vragen? Neem contact met ons op!

    Bent u benieuwd naar de kansen die Het Groen Werkt u te bieden heeft? Wij maken graag de verbinding! Heeft u vragen en/of opmerkingen over Het Groen Werkt en haar dienstverlening neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button. U kunt ook een e-mail sturen naar info@hetgroenwerkt.nl of direct bellen naar 085 – 20 19 800.

    Volg ons op social media!